گزارش خبرنگار شبکه العالم..

انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم

شنبه 30 خرداد 1405
11:05
در حالی که حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان همچنان ادامه دارد، اصرار دولت لبنان برای حضور در دور جدید مذاکرات مستقیم با این رژیم که قرار است روز دوشنبه آینده در واشنگتن برگزار شود، با انتقادهایی در محافل سیاسی و رسانه‌ای این کشور مواجه شده است.

العالم - لبنان

در همین راستا، شبکه العالم در گزارش ویژه خبری و گفتگو با خبرنگار خود در لبنان درباره رویکرد دولت لبنان نسبت به این مذاکرات، پرسیده است:

"آیا در سطح سیاسی، محافل رسمی لبنان با ادامه تجاوزات "اسرائیل" به‌گونه‌ای عادی برخورد می‌کنند؟ آیا واقعاً لبنان با وجود این شرایط، قصد دارد روز دوشنبه آینده مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر را در واشنگتن برگزار کند؟"

"حسین زین الدین" خبرنگار شبکه نیز در پاسخ به این سؤال چنین گفته است:

"متأسفانه بله. بر اساس آنچه روز گذشته نواف سلام، نخست‌وزیر لبنان، اعلام کرد و پیش از او نیز رئیس‌جمهوری بر آن تأکید کرده بود، لبنان همچنان مصمم است در دور جدید مذاکرات که در روزهای ۲۲ و ۲۳ این ماه برگزار می‌شود، شرکت کند".

"رئیس‌جمهوری لبنان مطالبات و شروط این کشور را به هیأت مذاکره‌کننده ابلاغ کرده است که مهم‌ترین آنها برقراری آتش‌بس و عقب‌نشینی نیروهای اشغالگر است."

"با این حال، این مذاکرات در شرایطی انجام می‌شود که تهدیدها و حملات "اسرائیل" همچنان ادامه دارد و این رژیم، آن‌گونه که بسیاری از شخصیت‌ها و جریان‌های لبنانی می‌گویند، هیچ توجهی به خواسته‌های لبنان ندارد؛ زیرا می‌داند از طریق این مذاکرات، چه با استفاده از قدرت نظامی و چه از راه سیاسی، به اهداف خود دست خواهد یافت".

"از این رو، تشویق به حضور در این مذاکرات ممکن است به افزایش تجاوزات رژیم اشغالگر منجر شود؛ زیرا دست‌کم تاکنون با دیوار مخالفت یا عدم مشارکت در این گفت‌وگوها مواجه نشده است؛ موضوعی که برخی محافل مخالف این مذاکرات بر آن تأکید دارند".

"همچنین درخواست‌هایی برای بازگشت، عقب‌نشینی یا توقف این مذاکرات مطرح شده و برخی جریان‌ها خواستار بازگشت به مذاکرات غیرمستقیم هستند؛ مذاکراتی که به باور آنان بیانگر برابری واقعی میان لبنان و رژیم صهیونیستی است، نه آنچه اکنون در حال وقوع است."

"با این حال، اصرار دولت لبنان و شخص نخست‌وزیر و رئیس‌جمهوری بر برگزاری این مذاکرات، می‌تواند پوشش و مشروعیت بیشتری برای اقدامات رژیم اشغالگر در جنوب لبنان فراهم کند."

"این مسئله در بیانیه منتشر شده پس از دور قبلی مذاکرات نیز آشکار بود؛ جایی که در آن ادعا شده بود "حزب‌الله دشمن لبنان و دشمن رژیم صهیونیستی است" و هیأت لبنانی نیز با این توصیف‌ها در متن آن بیانیه موافقت کرده بود."

0% ...

آخرین اخبار

در سوگ امت و تشییع ماه؛ وداع با رهبری فراملی، شهید امام خامنه‌ای (ره)


بازتاب گسترده مراسم تشییع رهبر فقید ایران در جنوب شرق آسیا


استقلال، مقاومت و اتکا به توان ملی؛ میراث راهبردی امام شهید خامنه‌ای


تعامل عزتمندانه و دیپلماسی مقاومت؛ روایت عراقچی از مکتب سیاست خارجی رهبر شهید


قالیباف: قدردان همراهی ملت پاکستان در دوران سختی هستیم


نقش محوری قائد شهید در شکل گیری محور مقاومت و پیروزی در برابر دشمن


پرواز همای برای رهبر شهید خواند


ایران در سوگ رهبر شهید


آیین وداع با «قائد شهید امت»؛ مصلای تهران میعادگاه دلدادگان آقای شهید ایران


بازتاب مراسم وداع با رهبر شهید ایران در رسانه‌های خارجی